Selecteer een pagina

Disclaimer

Meer dan Gedrag

Algemeen

Meer dan Gedrag, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle  onder nummer 61366161, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.meerdangedrag.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Meer dan Gedrag streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Meer dan Gedrag aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houdt Meer dan Gedrag zich aanbevolen.

Hoewel alles in het werk gesteld wordt om misbruik te voorkomen, is Meer dan Gedrag niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@meerdangedrag.nl

Wijzigingen

Meer dan Gedrag behoudt zich het recht voor om haar disclaimer aan te passen. Check deze daarom regelmatig op wijzigingen.

De laatste wijzigingen zijn op dinsdag 29 augustus  2016 doorgevoerd.